Skip to content

LIVLIV trajecten

Restart

Het Restart traject is een traject gebaseerd op gezonde voeding in combinatie met een 100% natuurlijk voedingssupplement, waar je verschillende fases doorloopt naar jouw einddoel: je ideale gewicht voor het leven.

Samen gaan we op zoek wat goed en minder goed werkt voor jou lichaam. Het Restart traject is geen dieet maar een nieuwe kans op een gezonde levensstijl met jou in de hoofdrol. We gaan voor een mindshift waardoor je levenslang van een gezond lichaam kan genieten.

Boek nu

Plus

LivLiv plus is een traject waarbij we als uitgangspunt hebben dat onze hormonen mede ons gewicht bepaald wanneer we ouder worden. Het Plus Traject ga je door een aantal fases om zo je eigen lichaam terug te ontdekken en wat bij jou hoort.
Je krijgt alle tools aangereikt om te starten en je eigen planning te leren maken. Deze wordt natuurlijk door Audrey nagekeken en je kan jouw coach ook alle nodige vragen stellen.
Tijdens deze periode in je leven is het echt terug ontdekken, dus wees mild en geduldig want dit is voor elke dame anders.

 

Boek nu

Detox

LIVLIV heeft het Detox traject ontwikkelt omdat het belangrijk is om regelmatig je lichaam te ontgiften.

De LIVLIV manier van detoxen is gebaseerd op gezonde voeding, welke volgens ons de enige en beste brandstof is voor jouw lichaam en dat is voor de detox kuur niet anders. Het traject duurt 10 dagen en bouw je nadien terug rustig af.

Gezond detoxen staat voor mij als een paal boven water.

Met het Detox traject gaan we reinigen via voeding die een detoxerende werking heeft. Dit in samenwerking met ons geheim wapen, de LIVLIV ampul.

 

Boek nu

Boost

Het Boost traject is gebaseerd op gezonde voeding en ondersteuning van de LIVLIV Afslankthee en Relaxthee.

Gezonde voeding is bij LIVLIV de allerbelangrijkste motor maar dankzij de ondersteuning van de Afslankthee gaan we de vetverbranding stimuleren. De combinatie van de voeding en de Afslankthee zorgen ervoor dat je ook buikvet gaat verbranden. In de avond ga je dan lekker slapen en tot rust komen met de LIVLIV Relaxthee zodat je lichaam kan recupereren.

 

Boek nu

Back To Top