Skip to content

Oosterse massage

Een oosterse massage is een heerlijke manier om te ontspannen en tegelijkertijd spanningen en pijn te verminderen. Deze massage is afgeleid van de traditionele Chinese en Japanse massagetechnieken en maakt gebruik van drukpuntmassage, stretchtechnieken en acupressuur.

Boek nu

Therapeutische massage

Een therapeutische massage is een specifieke vorm van massage die gericht is op het verminderen van pijn en het verbeteren van de beweeglijkheid van het lichaam. Deze massage kan worden gebruikt om specifieke aandoeningen te behandelen, zoals rugpijn, nekpijn en spierpijn.

Boek nu

Voetreflexmassage

Een voetreflexmassage is een effectieve manier om spanningen en pijn in het lichaam te verminderen. Bij deze massage worden drukpunten op de voeten gemasseerd, die corresponderen met verschillende organen en delen van het lichaam. Dit kan helpen bij het verbeteren van de bloedcirculatie, het verminderen van stress en het verbeteren van de algehele gezondheid.

Boek nu

Raindrop therapie

Raindrop therapie is een unieke vorm van massage die gebruik maakt van essentiële oliën om het lichaam te reinigen en te ontspannen. De oliën worden op specifieke punten op de rug gedropd en vervolgens gemasseerd, wat kan leiden tot vermindering van spanningen, pijn en stress, en verbetering van de algehele gezondheid.

Boek nu

Back To Top