Skip to content

Ontspanningsmassages

Relaxatiemassage

Onze relaxatie massage is bedoeld om het lichaam en de geest te ontspannen. Door middel van zachte strelingen en aanrakingen wordt de bloedcirculatie gestimuleerd en worden de spieren ontspannen. Hierdoor kan het lichaam beter herstellen en kan de geest tot rust komen.

Boek nu

Dieptemassage

Een dieptemassage is gericht op het behandelen van specifieke spierproblemen. Door middel van diepe druk worden knopen en verhardingen in de spieren opgelost. Hierdoor wordt de beweeglijkheid verbeterd en kan de pijn verminderen.

Boek nu

Oliemassage

Een oliemassage is een massage waarbij gebruik gemaakt wordt van olie. De olie wordt gebruikt om de huid te verzorgen en te verzachten. Hierdoor worden de spieren ontspannen en wordt de bloedcirculatie gestimuleerd. Olie massage kan bijdragen aan een gevoel van welzijn en ontspanning.

Boek nu

Hoofd-, rug- en nekmassage

Een hoofd-, rug- en nekmassage is gericht op het behandelen van klachten in het hoofd en nek gebied. Door middel van druk en strelingen worden de spieren ontspannen en wordt de bloedcirculatie gestimuleerd. Hierdoor kan hoofdpijn verminderen en kan de geest tot rust komen.

Boek nu

Holistische massage

Een holistische massage is gericht op het behandelen van het gehele lichaam en de geest. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de fysieke klachten, maar ook naar de emotionele en mentale aspecten. Door middel van verschillende technieken wordt het lichaam en de geest in balans gebracht. Hierdoor kan het lichaam beter herstellen en kan de geest tot rust komen.

Boek nu

Back To Top