Skip to content

Ademhalingstherapie

ik geef o.a ademhalingsoefeningen naar mijn grote voorbeeld en vriend Wim Hof. Deze  bestaan uit een specifieke ademhalingstechniek waarbij je snel en diep ademhaalt, gevolgd door een periode van je adem  inhouden. Deze oefeningen hebben een aantal voordelen voor het lichaam en de geest:

  • Meer energie: Door de diepe en snelle ademhaling krijgt het lichaam meer zuurstof binnen, waardoor je je energieker en fitter voelt.
  • Betere focus: De ademhalingsoefeningen helpen je om je aandacht te richten en je geest te kalmeren, wat zorgt voor meer focus en concentratie.
  • Meer rust: De oefeningen kunnen helpen om stress en spanning te verminderen, waardoor je meer ontspannen en rustiger wordt.
  • Je lichaam alkalisch maken om zo ontsteking te verminderen.

Naast de ademhalingsoefeningen maak ik  ook gebruik van koude-exposure en meditatie. Door regelmatig in contact te komen met koude, bijvoorbeeld door een koude douche te nemen, wordt het immuunsysteem versterkt en worden ontstekingsreacties in het lichaam verminderd. Meditatie helpt om de geest te kalmeren en meer innerlijke rust te vinden.

Zijn methode is niet alleen geschikt voor extreme sporters zoals Wim Hof zelf, maar kan ook toegepast worden door iedereen die zijn of haar gezondheid en welzijn wil verbeteren.

Met mijn  begeleiding en regelmatige oefeningen, kun je meer energie, focus en rust vinden in je dagelijkse leven.

Boek nu

Back To Top