Ga naar hoofdinhoud

Ik ben je ongelooflijk dankbaar! je was ook een supporter buiten de sessies. Ik mocht een een berichtje sturen, eens buiten de sessie uitreiken naar je …Dat was echt top!

Voor mij was het een intens traject. Héél veel tranen, heel veel confrontatie met m’n interne criticus en relaties/patronen die in kaart gebracht werden en geanalyseerd werden. Confronterend allemaal en je moet erdoor. Ik ben er zeker nog niet, maar als er 1 ding is dat ik geleerd heb van Audrey, dan is het ‘leren zacht’ zijn naar jezelf toe. Audrey is de ‘zachtheid’ zelve; haar persoonlijkheid, haar aanpak, haar energie. En dit maakte het voor mij persoonlijk héél makkelijk om me open te stellen. Ik ga na m’n traject niet ‘genezen’ naar huis, maar ook al zitten de sessies er op, ik heb niet het gevoel dat ik alleen ben. Ik kan uitreiken naar Audrey, maar los daarvan, zinderen haar woorden soms na in m’n hoofd. Dan hoor ik haar letterlijk zaken weerleggen als: dat is je innerlijke criticus aan het woord, of jouw reptielenbrein neemt het weer over 😊. Ok, dan is het nog steeds aan JOU om te handelen naar wat je geleerd hebt, en soms slaag je daar in en soms faal je daar in. Als ik persoonlijk in iets slaag, dan ‘beloon’ ik me daar niet voor. Faal ik in iets, dan haal ik mezelf onderuit. Liefde voor jezelf, zelfvertrouwen zijn enkele van de skills die je leert bij Audrey. In theorie allemaal simpel en logisch, in praktijk moeilijker te doorbreken… maar het kan, je kan dit, louter trainen en toepassen en dat is aan jou. Als je het doet, dan geraak je er… doe je het niet, dan zal je resultaat er ook naar zijn. Audrey is een soulmate, een gelijkgezinde, een mede-victim. Een pracht van een vrouw, vanbinnen én vanbuiten.

Via een goede vriendin leerde ik Audrey kennen. Ze leerde mij de juiste manier om te eten. De bedoeling was om mijn gewicht onder controle te houden. De eeuwige strijd was moeilijk, maar met de nodige coaching begreep ik waar het fout zat. Zij begeleidde me super. Ik ben haar nog steeds dankbaar.

Back To Top