Ga naar hoofdinhoud

Coaching

Oplossingsgericht coachen helpt om problemen op een simpele manier om te zetten in doelen. Oplossingsgericht denken vertrekt van het idee dat er altijd zaken zijn die wel goed gaan. Deze zijn de krachtbronnen die je gaat gebruiken om je uitdaging te verwezenlijken. Dankzij deze methode kunnen we zeer efficiënt en positief te werk gaan en beperkt het aantal sessies tot een minimum. In plaats van denken in probleem, denken we in mogelijkheden.Audrey heeft ervaring met een breed spectrum van probleemstellingen zoals angststoornissen, disfunctionele relaties, automutilatie maar heeft zich gespecialiseerd in eetstoornissen.

Als ervaringsdeskundige en na jaren als afslankcoach gewerkt te
hebben, heeft ze gemerkt dat er veel meer onder deze
problematiek zit. In haar begeleiding gaat de focus naar persoonlijke ontwikkeling in plaats van eten en gewicht en het grenzeloos vertrouwen in de veerkracht en verandervermogen van de mens.

LIPOLIP

Enkele jaren geleden ontwikkelde Leen Steyaert een effectief afslankingsprogramma, genaamd LIPOLIP. Het is een combinatie van een strak voedingsplan en dagelijkse “ampullen” met natuurlijke ingrediënten + één voedingssupplement. Wie de Lipolip kuur volgt, voelt zich snel vol energie en ziet echt resultaten. Hongergevoel is na een paar dagen verdwenen. We leven op eigen vet en niet op de toegestane voeding. Cravings en trek in allerlei lekkers zoals comfort food verminderen snel. Maar wat het vooral zo interessant maakt is dat er 4 consulten in de prijs zijn inbegrepen. Zo krijg je wekelijks een bodyscan en voldoende tips en tricks om deze kuur succesvol af te ronden.

Ben jij benieuwd? Laat me vlug iets weten.

Eetstoornissen

Als ervaringsdeskundig eetstoornis therapeut/coach werk ik met de behandelmethode van Charlie Paludanus, therapeut en oprichtster van vrijvaneetstoornis.nl en schrijfster van het boek Bevrijd jezelf van eetbuien & boulimia. Aan de hand van haar LEVEN-methode, boek en succesvolle Bevrijd Jezelf – drie maanden programma help ik je jezelf bevrijden van eetbuien, boulimia, eetstoornis en/of obsessie voor gewicht, sporten en eten. Daarbij werken we zowel aan het normaliseren van je eetpatroon als aan de onderliggende problemen. Omdat je alleen dan volledig kunt herstellen van je eetstoornis en vrij in het leven kunt staan. Ik ben de enigste in België die is opgeleid met haar verfrissende, positieve en opmerkelijk effectieve methode. Ik wil mijn ervaring en kennis zoveel mogelijk delen, om jou te bevrijden van eetbuien en boulimia zodat je ten volle kan leven!

Programma


1. Lessen: Welke lessen kun je leren uit je huidige gedrag en wat heb je nog te leren voordat je dit los kunt laten?

2. Energie: Waar wil jij je energie op richten? Wat zijn de doelen die je werkelijk wilt bereiken in je leven en hoe wil jij ten opzichte van eten en jezelf staan?

3. Reparatiewerk: Wat moet er nog besproken, gerepareerd, opgeruimd worden voordat je werkelijk de omslag kunt maken en kunt herstellen van je eetstoornis? In deze sessie leer je de belangrijkste les van de LEVEN- methode®: vrij kiezen.

4. Vrij Eten: Wat is normaal eten? Hoe doe je dat ook als je angst hebt om aan te komen? Wat is belangrijk om op te letten en hoe verander je je huidige gewoontes?

5. Zelfbeeld & zelfvertrouwen: Hoe sta jij ten opzichte van jezelf en hoe ontwikkel je een positief zelfbeeld en zelfvertrouwen?

6. Jezelf blijven in contact met anderen & emoties: Wat gebeurt er bij jou in de wisselwerking met anderen? Kun jij dan nog aangeven wat je wilt of nodig hebt? Of laat je je beïnvloeden door wat anderen van je vinden of willen en verlies je jezelf uit het oog? In deze sessie leer je voor jezelf opkomen en bij jezelf blijven.

7. Werken aan de toekomst: Je hebt je doelen helder, weet waar je voor staat en wat je wilt. Hoe zorg je nu dat je je doelen ook bereikt en kun je, ook als je valt, weer opstaan en doorgaan? Een sessie over leren experimenteren, bijstellen en leven in het nu.

Getuigenissen

Back To Top